04-01-2024 L&F indbyder til webinar med seneste nyt om BNBO

Seneste nyt om BNBO processen

L&F indbyder til webinar med seneste nyt om BNBO processen

Medlemmer af Landbrug & Fødevarer indbydes nu til et højaktuelt webinar, hvor vi belyser det seneste lovforslag om beskyttelse af Boringsnære Beskyttelsesområder (BNBO). Dette lovforslag har betydning for en lang række lodsejere der er omfattet af BNBO udpegningerne.

 

Dato: 25/1 2024

Tid: 14.00

Tilmelding klik her

Agenda:

Hør Landbrug & Fødevarers udlægning af lovforslaget for beskyttelse af de boringsnære beskyttelsesområder (BNBO), hvor kommunerne nu forpligtes til at give lodsejeren et påbud, hvis den frivillige proces er gået i stå. Lovforslaget vil danne rammen for mange landmænd, som har lagt jord til vandboringer, der leverer vand til almene vandværker.

”Landbrug & Fødevarer er i den nuværende politiske situation tilfredse med lovforslaget, for vi har sammen med vandselskaberne netop peget på denne model for at modgå et nationalt forbud med lave, ensartede og skattepligtige kompensationer eller en anden politisk løsning med fuldstændig erstatningsfri regulering.” siger Søren Thorndal, chefkonsulent i L&F

 

Tilmelding her

Deltagere på webinaret får mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Vi ser frem til en konstruktiv dialog, og deltagelse vil være værdsat. 

Webinaret er gratis for medlemmer af en forening under L&F.

Har du spørgsmål eller emner, du gerne vil have belyst under webinaret, er du velkommen til at sende dem på forhånd til foreningskonsulent ved L&F Anders Torpegaard på ator@lf.dk

Vi glæder os til at have dig med!


   L&F indbyder til webinar med seneste nyt om BNBO Tilbage